Lancome La Vie bestellen

Lancome La Vie Est Belle for Women Eau de Parfum 50ml

(0)

parfum  La Vie Est Belle voor vrouwen werd gelanceerd door de ontwerper huis van LANCOME in 2012. Deze vrouwen geur bezit een mix van Florentijnse Iris pallida, iris aldehyde, jasmijn sambac, Tunesische oranjebloesem, Indonesische patchoeli, en een “gourmand accord” van vanille, tonkaboon, praline, zwarte bes en peer.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
Douglas parfum vergelijken februari 9, 2017 €86.85 Free Bezoek Parfumwinkel
DeOnlineDrogist parfum bestellen februari 2, 2017 €84.95 Free Bezoek Parfumwinkel
drogist.nl parfum bestellen januari 26, 2017 €84.95 €3.95 Bezoek Parfumwinkel
drogisterij.net parfum februari 2, 2017 €84.74 €3.95 Bezoek Parfumwinkel
bol.com parfum bestellen februari 2, 2017 €77.60 €1.99 Bezoek Parfumwinkel
ici paris XL parfum vergelijken februari 2, 2017 €72.39 Free Bezoek Parfumwinkel

Beschrijving

Lancome La Vie Est Belle for Women Eau de Parfum

La Vie Est Belle is een bekende parfum voor vrouwen van Lancome. Meer dan de helft van de ingrediënten die in deze parfum gebruikt worden zijn van natuurlijke oorsprong. La Vie Est Belle is een Franse zin die in het Nederlands betekent: het leven is mooi.

De parfum is een bijzondere en exceptionele parfum. De ontwikkeling van La Vie Est belle heeft wel 3 jaar geduurd. Binnen deze 3 jaar zijn zestig verschillende componenten gebruikt om uiteindelijk de geur van deze parfum samen te stellen.

Bij La Vie Est Belle staat vrouwelijkheid en persoonlijkheid centraal. De vrouwelijkheid van Lancome betekent een keuze van vrouwen zelf in plaats van een opgelegde standaard van vrouwelijkheid. La Vie Est Belle staat voor de vrijheid en uitzonderlijkheid van de vrouw. De parfum zorgt voor een glimlach en geluk, zo draagt de parfum bij aan een gelukkig leven.

De geur van La Vie Est Belle is compleet andere samenstelling van geuren dan de geuren die er tot die tijd bekend waren. Zo bestaat de combinatie van natuurlijke ingrediënten voornamelijk uit iris, oranjebloesem, jasmijn en patchouli. Iris zorgt voor een elegante en zoete geur. Daarnaast zorgt de patchouli voor een krachtige geur. De parfum wordt compleet door de overige zoete combinaties. Hierdoor ontstaat een complexe en bijzondere parfum met een diepe betekenis.

Lancome La Vie Est Belle is een parfum voor gelukkige vrouwen die zich bijzonder willen voelen. La Vie Est Belle geeft schoonheid aan het leven op jouw eigen manier.

Plaats Commentaar

Tags