marc jacobs lekkerste geuren

november 16, 2016 by parfum with 0 comments

8 lekkerste Marc Jacobs parfums


Het lijkt erop alsof  de  Marc Jacobs  bijna ieder jaar een nieuwe geur op de markt brengt en dat klopt.  Na het grote succes van Marc Jacobs Daisy lanceerde hij bijna ieder jaar een nieuwe geur ieder in een prachtig mooi flesje! Hier zijn onze favoriete Marc Jacob parfums voor dames.

1 – Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy parfum bestellen

Daisy werd gelanceerd in 2007 en is een sprankelende bloemen  houtachtige geur , fris en vrouwelijk tegelijk. Marc Jacobs Daisy zit in een mooie flesje met madelief  bloem op de top. Marc Jacob Daisy Eau de Toilette  is te krijgen in  50 ml  en 100 ml  flessen

 2 – Marc Jacobs Lola

Jacobs Oh Lola bestellen

Lola kwam op de markt in augustus 2009 en werd gemaakt in samenwerking met Calice Becker , Yann Vasnier en overleg met Ann Gottlieb . Lola bestaat uit  roze peper , peer, robijnrode grapefruit , pioenroos , roos , geranium , vanille , romige muskus en tonka . Gezicht van dit parfum is Karlie Kloss . Het parfum is verkrijgbaar in 30 ml  50ml en 100 ml

3- Marc Jacobs Oh Lola

Jacobs Oh Lola bestllen

Sappig en jeugdig Oh Lola ! werd gelanceerd in de zomer van 2011 Oh Lola ! geur is ontworpen om de komende warme zomerdagen te vernieuwen , beschreven als ” levendig , speels , onweerstaanbaar , stijlvol en vrolijk. ” De geur , door Ann Gottlieb ondertekend , wordt gemengd met verse en zoete fruitige tonen, samen met florale akkoorden van pioen en fluwelen achtergrond van vanille . De noten zijn wilde aardbei , framboos , peer, pioen , sandelhout en vanille . De handtekening Lola fles heeft zijn originele ontwerp , bijgewerkt met roze kleurenpalet behouden . De jonge actrice Dakota Fanning is het gezicht van de campagne geschoten door Juergen Teller . Oh Lola ! is verkrijgbaar als 30 , 50 en 100 ml Eau de Toilette . Oh Lola ! werd gemaakt door Ann Gottlieb , Calice Becker en Yann Vasnier.

4- Daisy Eau So Fresh

Daisy Eau So Fresh bestellen

In 2011 kwam Marc Jacob met nog een geur namelijk Daisy Eau So Fresh een Floral fruitige geur voor vrouwen . De topnoten zijn grapefruit , groene noten , frambozen en peren ; midden noten zijn- jasmijn, roos , violet , lychee en appelbloesem ; basisnoten zijn musk , Virginia ceder en pruim.

5- Marc Jacobs Dot

Marc Jacobs Dot bestellen

Marc Jacobs lanceerde een nieuwe geur Maart 2012  met de naam  Marc Jacobs Dot . Ook deze  nieuwe geur komt in een  bloemblaadjes versierd flacons van de Jacobs collectie . Stippen verfraaien rode bloemblaadjes en een bal op de dop , die eruit ziet als lieveheersbeestje in het hart van een bloem . Deze geur is vergrijkgbaar in 30 , 50 en 100 ml  flesjes.

6- Marc Jacobs Honey

Marc Jacobs Honey bestellen

Honey van Marc Jacobs is een Floral fruitige geur voor vrouwen . Dit is een nieuwe geur . Honey werd gelanceerd in 2013. Deze heerlijke geur is gemaakt door Annie Buzantian en Ann Gottlieb . De topnoten zijn peer, mandarijn en punch ; midden noten zijn kamperfoelie , oranjebloesem en perzik ; basisnoten zijn honing , vanille en houtachtige noten.

7 – Marc Jacobs Daisy Dream

Marc Jacobs Daisy Dream bestellen

Marc Jacobs lanceert Daisy Dream in de zomer van 2014 als een nieuwe variant van de oorspronkelijke Daisy geur uit 2007 Daisy Dream is een meer verfijnde en etherische versie van het origineel . Deze bloemige en fruitige geur , net als het origineel , wordt gecreëerd door parfumeur Alberto Morillas , in samenwerking met Ann Gottlieb en ontwerper Marc Jacobs zelf . De fles ontwerp wijkt niet af van het origineel, ook versierd met madeliefjes motieven . De geur is verkrijgbaar ain 30 , 50 en 100 ml.

8-Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight

Daisy Eau So Fresh bestellen

Marc Jacobs merk breidt hun collectie van geurende producten met een heerlijk geurende duo . De twee nieuwe parfums zijn beide gelimiteerde edities en verwijzen naar twee nieuwe versies van Daisy en Daisy Eau So Fresh – Delight . Zij zullen in 2014 worden gelanceerd in samenwerking met Coty. Daisy Eau So Fresh Delight is een creatie van Frank Voelkl en herinterpreteert de originele Daisy Eau So Fresh vanaf 2011 Het parfum begint met roze peper en witte thee , terwijl het hart biedt een rijke aroma’s van bloedsinaasappel , Tiare Tahiti bloem , violet , framboos en abrikoos . De romantische geur zorgt voor een zachte spoor van muskus en amber . De kleur kenmerk van deze nieuwe limited edition is lichtroze . Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Delight Edition is verkrijgbaar als 75ml edt spray.

Laat Commentaar