7 Beste Parfums van Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is al meer dan twee decennia een grote ster in zowel muziek als film. Terwijl ze enorme successen heeft geboekt op deze gebieden, is het J-Lo ook gelukt om door te breken in de wereld van de mode. Een van haar grootste zakelijke successen is haar lijn van damesgeuren die al meer dan tien jaar enorm populair zijn. Simpel gezegd, zij en haar partners brengen heerlijk ruikende parfums uit tegen zeer betaalbare prijzen, wat meestal een winnende formule is.

In dit artikel heb ik zeven van deze geuren van Jennifer Lopez geselecteerd die ik beschouw als de lekkerste, en geloof me ik heb ze allemaal een keer opgespoten.  Kijk hier als opzoek bent naar nog meer populaire parfums van beroemdheden.


Wat zijn de Beste J-Lo Geuren voor Vrouwen?

 1. Live By Jennifer Lopez Voor Vrouwen. Eau De Parfum Spray

Live is een zoete, lichte en frisse geur voor dagelijks gebruik. Voor degenen met een beperkt budget levert dit parfum een prachtige en langdurige geur tegen een betaalbare prijs. Live opent met citrusnoten, vooral citroen, en wordt vergezeld door de warme zoetheid van karamel.

De ananasnoot is ook behoorlijk prominent gedurende de draagtijd, voordat later bloemige noten en sandelhout naar voren komen. Het wordt warmer en meer gebalanceerd naarmate het vordert. Noten zijn onder andere: sinaasappel, Siciliaanse citroen, rode bes, viooltje, pioen, tonkaboon, karamel, sandelhout, ananas.

2. Still Jennifer Lopez Door Jennifer Lopez Eau De Parfum

Dit is een zachte en elegante bloemige/thee parfum, die nooit luidruchtig is maar toch verleidelijk. Het opent met wat fruitige noten, maar die nemen niet de overhand zoals bij het vorige parfum.

In plaats daarvan krijg je lelietje-van-dalen, peper en thee.  Het creëert een citrusachtige theearoma, althans voor een bepaalde periode. Still is mild, schoon en groen met genoeg pit om de zaken interessant te houden. De bloemige noten komen echt naar voren, eenmaal gesetteld. Noten zijn onder andere: oranjebloesem, rozen, jasmijn.

3. Glow By Jennifer Lopez Eau-de-toilette Spray

Een subtiele en schone mix van fruit, muskus en bloemen. Glow is een goede alledaagse geur voor vrouwen die lekker willen ruiken, maar er niet overheersend over willen zijn. Glow opent met grapefruit en oranjebloesem, die de weg wijzen. Naarmate het vordert, krijgt het meer een schone zeepachtige karakter, omdat je veel neroli en muskus krijgt.

Ten slotte bevat de uiteindelijke afdronk roos en jasmijn die samenkomen met de muskus en amber. Eenvoudig en gemakkelijk te dragen. Noten zijn onder andere: amber, vanille, fruit en bloemen.

4. Promise door Jennifer Lopez

Tangerine, jasmijn en sandelhout zijn enkele hoogtepunten van Promise. Dit is geen overdreven complex parfum, maar het is wel een van de betere recente uitgaven van deze lijn. Peer en kamperfoelie voegen zich bij de citrus bovenaan voor een fruitige en zoete start.

Het heeft op sommige momenten een soort bessenvibe wanneer die drie gecombineerd worden. Heerlijk en uitnodigend. Roze peperkorrels prikkelen dat openingsact, omdat het zal overgaan in meer een houtachtige bloemengeur. Kasjmier, sandelhout, jasmijn en orriswortel.

Deze noten geven dit een romigheid, frisheid en passen mooi bij die zoetere topnoten. Promise heeft, ondanks warmte, enige romigheid en zoetheid, maar is geen zware of plakkerige geur. Het kan goed werken in de lente en zelfs op sommige zomerdagen. Waarschijnlijk het beste bij meer gematigde temperaturen.

 5. JLO Blue Glow door Jennifer Lopez EDT

Blue Glow is meer een aquatische geur vermengd met bloemige en enkele houtachtige noten. Blue Glow is een subtiele geur maar rijk in zijn aroma en presentatie. Het aquatische aspect hier is een schone waterachtige geur, en geen oceaanachtige zoute/zeewier-geur.

De houtsoorten en sinaasappel/mangosteen zitten onder het aquatische akkoord. Het is zoeter en enigszins fruitig in het begin. Later, stijgt het op met een waterlelie-mengsel met enkele vleugjes vanille en de tonkaboon. Niet super complex, maar genietbaar voor zo’n goedkope parfum. Noten zijn onder andere: vintage roos, Valenciaanse sinaasappel, bloesem van rode bes, ceder, tonkaboon, glinsterend waterakkoord, mangosteen, mahoniehout, bloemige noot, waterlelie, vanille-orchidee.

 6. Live Luxe Door Jennifer Lopez Voor Vrouwen.

Waarschijnlijk de meest ondergewaardeerde en mogelijk een van de beste parfums (afhankelijk van je smaak) van Jennifer Lopez. Het is een fruitige geur met een sappige en schone combinatie van perzik- en perennoten. Een warme en casual geur die complex en energiek is en nooit verward zal worden met ‘oude dame’ parfum. Geweldig spul.

Het hart van de geur bevat een lichte bloemenmix met kamperfoelie en een beetje een waterige fresia. De peer en die fresia geven Live Luxe een aquatische ondertoon, niet marine of zout, maar een waterige zoete sappigheid. Noten zijn onder andere: perzik, sappige peer, lelietjes-van-dalen, zachte amber, diamantmusk, amethistfreesia.

7.  Enduring Glow door Jennifer Lopez

Enduring Glow is een van de weinige geuren die de afgelopen jaren door deze lijn zijn uitgebracht. Het behoort echter zeker tot de besten. Enduring Glow begint meteen met een soort warm weer vibe. Fruitig in de beginfase, maar wordt meer een schone bloemengeur naarmate het opdroogt.

Ja, het ruikt enigszins vergelijkbaar met Chloe EDP, dankzij: magnolia, litchi en pioen. Deze J-Lo-geur heeft echter geen rozengeur. Die opening is helder en pittig, met een sprankeling geleverd door de peer. Later komt de pioen vrij sterk naar voren en Enduring Glow heeft meer een frisse zeepachtige feel.

Geef een reactie

Populair Categorien