Gucci Bamboo Eau de Parfum bestellen

Gucci Eau de Parfum Women Bamboo 50 ml

(0)

Gucci Bamboe gecreëerd in 2015 ideaal is om  elke dag op te spuiten. Vergelijk hier Gucci Eau de Parfum Women Bamboo 50 ml – Wij vinden de Goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
Voordeeldrogisterij bestellen oktober 28, 2022 €98.67 Free Website
ICI Paris bestellen oktober 28, 2022 €80.57 Free Website
DeOnlineDrogist parfum bestellen oktober 28, 2022 €70.16 Free Website
Douglas parfum vergelijken november 14, 2022 €61.95 Free Website

Beschrijving

Gucci Bamboe gecreëerd in 2015 een mix van bloemige noten van casablanca-lelie en oranjebloesem met bergamot en exotische ylang-ylang, om een ​​geur te creëren van boeiende vrouwelijkheid.

Een nieuwe geur voor een moderne veelzijdige vrouw. De moderne Gucci-vrouw heeft overeenkomsten met bamboe, ze balanceert kracht en zelfvertrouwen met haar aangeboren vrouwelijkheid en evenwicht. Ze is sensueel maar krachtig en indrukwekkend. Ze buigt maar breekt niet.

Gucci Eau de Parfum

Net als bamboe is ze vol vitaliteit, past ze zich aan en gaat ze gemakkelijk de veranderingen van het leven aan. Gucci Bamboo straalt de verschillende kanten van de Gucci-vrouw uit: haar vrouwelijkheid, zelfvertrouwen, kennis en kracht. Doe deze geur op voordat je ’s ochtends naar je werk gaat, of geef jezelf een klein spuitje voor een avondje stappen om ervoor te zorgen dat je de hele nacht heerlijk ruikt.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

marc jacobs parfumhugo boss parfum
christian dior parfumcalvin klein eau de toilette
chanel parfumArmani geuren
paco rabanne parfumdolce gabbana parfum