Paco Rabanne 1 Million 100ml

Paco Rabanne 1 Million eau de toilette (50 ml)

(1)

Paco Rabanne 1 Million eau de toilette een frisse heerlijke mannegeur en sensuele mix van noten.  Paco Rabanne 1 Million eau de toilette  50 ml vergelijken – Betaal de goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ICI Paris bestellen november 5, 2022 €61.96 Free Website
Douglas parfum vergelijken november 5, 2022 €60.41 Free Website
lookfantastic parfum vergelijken november 14, 2022 €55.45 Free Website
bol.com parfum bestellen februari 2, 2017 €53.99 €1.99 Website

Beschrijving

paco rabanne parfumPaco Rabanne 1 Million kwam uit in augustus 2008.

Het huis van parfum Paco Rabanne voor mannen is aangekondigd als een frisse en sensuele mix van noten, met glittery glans van goud, waarvoor schepper Paco Rabanne zegt het volgende “In alle beschavingen en religies goud heeft altijd in geslaagd om mensen te verleiden “

Goud is overal om ons heen: in architectuur, design, sieraden, kleding, accessoires, mode … Opvallend is en wereldwijd gerespecteerd en het bezit goddelijke noten.

De fles van deze editie voor mannen is gemaakt in gouden nuances. Het vertegenwoordigt macht, rijkdom, luxe, duurzaamheid

Het parfum is geïnspireerd door Paco Rabanne’s metallic mode en gemaakt in samenwerking met drie beroemde neuzen voor parfums, Christophe Raynaud, Olivier Pescheux en Michel Girard, die de editie van dit jaar uit de noten van sprankelende grapefruit, rood oranje, mint gemengd, nam toe, kaneel, specerijen, blond leer, blond hout, patchouli en amber.

commentaar

Fred

6 jaren ago

Droeg deze geur zo snel als ik het heb gekregen. Binnen 24 uur had ik 4 complimenten en vragen over wat het was. Zelfs een andere man zei dat hij gehaat had om te vragen, maar moest vragen wat het was. Zal zeker een van mijn gewone geuren zijn.

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Top Brands

marc jacobs parfumhugo boss parfum
christian dior parfumcalvin klein eau de toilette
chanel parfumArmani geuren
paco rabanne parfumdolce gabbana parfum