5 Meest Populaire Parfums van Celebrities in 2023

Steeds meer beroemdheden brengen hun eigen geurlijnen uit en hiermee inspireren ze hun fans om zich te omringen met de unieke geur van hun favoriete ster. In dit artikel zullen we de populairste parfums van dit moment bespreken en de unieke eigenschappen van elke geur onthullen.

1) Ariana Grande – Cloud

Ariana Grande Cloud is een geur die niet mag ontbreken in deze lijst. Dit parfum is in 2018 uitgebracht en heeft sindsdien een grote schare fans verzameld. Ariana Grande’s parfum, “Cloud”, is een heerlijk zoete geur met tonen van lavendel, vanille en kokosnoot. Het is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een geur die niet te zwaar is, maar toch lang meegaat. Deze geur is perfect voor dagelijks gebruik en kan worden gedragen op elk moment van de dag. De geur weerspiegelt de speelse en zoete persoonlijkheid van Ariana Grande en is een must-have voor fans van de zangeres.

2) Kim Kardashian – KKW Fragrance

Als er één celebrity is die weet hoe je een geweldige parfum moet maken, dan is het wel unieke persoonlijkheid van Kim Kardashian te weerspiegelen en haar fans te inspireren om zich zelfverzekerd te voelen. Kim Kardashian heeft de wereld al lang geleden veroverd met haar stijl en nu heeft ze ook een parfumlijn uitgebracht. Haar geurlijn, KKW Fragrance, heeft verschillende geuren, waaronder Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus en KKW Body. Haar geuren zijn populair vanwege hun subtiele en verfijnde aroma’s.

3) Billie Eilish – Bad Guy

Een andere opvallende geur die we in dit artikel willen noemen is Bad Guy van Billie Eilish. Dit parfum is in 2021 uitgebracht en heeft al veel positieve recensies ontvangen. Billie Eilish’s geur “Bad Guy” is een andere nieuwe geur die veel aandacht heeft gekregen van parfumliefhebbers. Het is een unisex geur met tonen van bergamot, cederhout en muskus. Het is een geweldige geur voor degenen die op zoek zijn naar iets wat anders is dan de traditionele geuren. Je kan ook een kijkje nemen naar de parfums die ruiken als Eilish by Billie Eilish.

4) Lady Gaga – Fame

Lady Gaga Fame is een populair voorbeeld van een parfum dat is uitgebracht door een beroemdheid. Deze geur is uniek vanwege de zwarte kleur en de bijzondere verandering bij aanraking, maar ook vanwege de heerlijke geur.
Het combineert abrikozennectar, Sambac-jasmijn en honing tot een sensuele en vrouwelijke geur die past bij de eigenzinnige en creatieve persoonlijkheid van Lady Gaga. Zoals veel parfums die zijn uitgebracht door beroemdheden, heeft Lady Gaga Fame een persoonlijke touch en weerspiegelt het de stijl en persoonlijkheid van de beroemdheid.

5) Rihanna – Reb’l Fleur

Tot slot willen we ook nog graag de geur van Rihanna’s Reb’l Fleur noemen. Dit parfum is in 2011 uitgebracht, maar nog steeds populair onder fans van de zangeres. Het heeft topnoten van rode bessen en perzik, gevolgd door hartnoten van kokosnoot, orchidee en viooltje en basisnoten van vanille, patchouli en amber. Het resultaat is een warme en uitnodigende geur die perfect is voor de avonduren.

Dit waren enkele van de beste celebrity-parfums die in de laatste jaren zijn uitgebracht. Welke geur past het beste bij jou? Laat het ons hieronder weten

Geef een reactie

Populair Categorien