Waar ruikt Alien van Mugler naar? Ontdek en Krijg zin om Direct te Bestellen!

Alien van Mugler is een geur die je niet snel vergeet, met een unieke compositie die zowel zacht als krachtig is.  Mugler is een Frans modehuis dat in 1974 werd opgericht door Thierry Mugler. Het bedrijf staat bekend om zijn ongewone, futuristische ontwerpen en gedurfde geuren. Mugler heeft enkele opvallende geuren uitgebracht, waaronder Angel en Alien, die enorm  populair is.

Alien parfum staat bekend om zijn krachtige geur die langdurig blijft hangen. Dit komt door de combinatie van heerlijke geurnoten en de hoge concentratie van parfumolie in het parfum.

Alien van Mugler wordt vaak geassocieerd met mysterie, sensualiteit en kracht. Het is een geur die zelfvertrouwen en vrouwelijkheid uitstraalt, en die je het gevoel geeft dat je alles aankunt.

Het is ook een geur die heel geschikt is voor de herfst en winter, vanwege de warme en zwoele tonen.  Spuit niet te veel op van Alien parfum zodat de geur niet te overheersend wordt.

De Houtachtige noten in Alien parfum

Houtachtige noten spelen een belangrijke rol in de basis van Alien parfum. Sandelhout is een van de belangrijkste houtachtige noten in het parfum en heeft een zachte, warme en houtachtige geur. Cedarhout is een andere veel voorkomende noot in parfums en heeft een frisse, houtachtige geur. Beide noten worden vaak gebruikt in combinatie met andere basisnoten zoals witte amber en cashmeran om de kenmerkende geur van Alien te creëren.

De kruidige noten van Alien van Mugler

Naast de bloemige en houtachtige noten, bevat Alien van Mugler ook kruidige noten die bijdragen aan de unieke geur van dit parfum. Het hart van het parfum bevat namelijk Sambac jasmijn, wat zorgt voor een sensueel en exotisch aroma. Daarnaast bevat het hart ook cashmeran, een synthetische noot die een houtachtige, muskusachtige en kruidige geur heeft.

Het effect van deze noten op de geur

Elk ingrediënt in Alien parfum heeft een specifiek effect op de geur. De topnoten zorgen voor de eerste indruk van het parfum en verdampen snel. De hartnoten zijn de belangrijkste ingrediënten in het parfum en vormen het hart van de geur. De basisnoten zorgen voor een langdurige geur op de huid.

De geur van witte amber

Witte amber is een belangrijk onderdeel van de basisnoten van Alien parfum en speelt een grote rol bij het creëren van de kenmerkende geur van Alien. Witte amber heeft een zachte, warme en sensuele geur die doet denken aan vanille en zoete muskus. Het is een populaire noot in veel parfums en wordt vaak gebruikt als basisnoot omdat het de geur langer laat hangen op de huid.

De geur van cashmeran

Cashmeran is een synthetische noot die veel wordt gebruikt in parfums vanwege zijn unieke geur. Cashmeran ruikt houtachtig, muskusachtig en een beetje rokerig. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere houtachtige noten zoals cederhout en sandelhout om een warme en sensuele basis te creëren.

Geurnoten van Alien van Mugler

Alien Mugler geurnoten

Alien van Mugler is een oriëntaals houtachtig, mystieke, bovennatuurlijke damesgeur met een amber accent.

Topnoten

De topnoten van Alien van Mugler zijn onder andere mandarijn en saffraan. Deze ingrediënten geven de geur een fruitige en kruidige geur die een geweldige eerste indruk maakt.

Hartnoten

De hartnoten van Alien van Mugler zijn Sambac jasmijn, kasjmierhout en iriswortel. Deze ingrediënten geven de geur een bloemige en houtachtige geur die zorgt voor een heerlijke geurbeleving.

De basisnoten van Alien parfum

De basisnoten van Alien parfum zijn warm, sensueel en houtachtig. Deze noten zijn degenen die op de huid blijven zitten nadat de top- en hartnoten zijn vervaagd. De basisnoten van Alien parfum zijn onder andere witte amber, cashmeran, en houtachtige noten zoals sandelhout. Deze ingrediënten geven de geur een zoete en sensuele geur die zorgt voor een langdurige indruk.

Waar kun je Alien van Mugler Bestellen?

Alien Mugler Bestellen

Alien van Mugler is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en warenhuizen. Ook kun je het parfum online bestellen bij diverse webshops. Let er bij het kopen van een flesje Alien van Mugler wel op dat je een origineel exemplaar koopt. Er zijn namelijk ook neppe versies van dit populaire parfum in omloop.

Wat maakt Alien van Mugler uniek?

Alien van Mugler is uniek vanwege de combinatie van verschillende ingrediënten. Het is een geur die zowel krachtig als zacht is en zorgt voor een heerlijke geurbeleving. De geur is herkenbaar en heeft een karakteristieke geur die moeilijk te vergeten is. kunnen thuis worden nagevuld met de Mugler-navulflacons en de iconische parfums Angel en Alien kunnen ook in de winkel bij de Fontein worden nagevuld.

Alien Mugler laten vullen

Mugler kan eindeloos bijgevuld worden in de winkel bij de Fontein of thuis met de unieke navulflessen. Door ecodesign wordt er beloofd dat beauty duurzamer wordt met een kleinere voetafdruk voor het milieu. Deze duurzame initiatieven spreken voor zichzelf,  elke 25 seconden wordt er in de wereld een Mugler flacon bijgevuld. En de Mugler-fontein zorgt ervoor dat er elk jaar 1,5 miljoen flacons en 380 ton glas worden bespaard.

Geef een reactie

Populair Categorien