Hoe ruikt Zadig en Voltaire Girls Can Say anything?

Zadig en Voltaire is een Frans modemerk dat bekend staat om zijn edgy en moderne ontwerpen. In 2016 bracht het merk een nieuwe geur uit genaamd Girls Can Say Anything. Deze geur zou de geest van het Zadig en Voltaire meisje belichamen, die zelfverzekerd, rebels en onverontschuldigend is. Wil je ook een geur die je zelfvertrouwen geeft en je krachtig laat voelen, dan is “Girls Can Say anything” van Zadig en Voltaire misschien wel iets voor jou.

Zadig en Voltaire Girls Can Say Anything werd gemaakt door de gerenommeerde parfumeur Nathalie Lorson. De geur werd gelanceerd in 2016 en is sindsdien een populaire keuze geworden onder vrouwen die een geur willen die zowel gedurfd als vrouwelijk is. De geur wordt omschreven als een houtachtige bloemige geur die zowel verfijnd als speels is.

Girls Can Say Anything is een heerlijke oriëntaals bloemige geur met tonen van jasmijn, roze peper en vanille. Het heeft een vrouwelijke en sensuele geur die perfect is voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Een geur die zeker de moeite waard is om uit te proberen voor vrouwen die op zoek zijn naar iets unieks en empowerends.

De topnoten van Zadig en Voltaire Girls Can Say Anything zijn bergamot, roze peper en peer. Deze noten geven de geur een frisse en fruitige opening. Het hart van de geur is samengesteld uit jasmijn, tuberoos en oranjebloesem, die de geur een bloemige touch geven. De basisnoten van de geur zijn vanille, tonkaboon en patchouli, die de geur een warme en houtachtige finish geven.

Zadig en Voltaire Girls Can Say Anything heeft een gematigde geursterkte die perfect is voor dagelijks gebruik. De geur is niet overheersend, maar toch opvallend genoeg om een indruk te maken. De duurzaamheid van de geur is ook indrukwekkend, met de geur die tot 8 uur op de huid blijft zitten.

Zadig en Voltaire Girls Can Say Anything is gericht op jonge en trendy vrouwen die een geur willen die zowel gedurfd als vrouwelijk is. De geur is perfect voor vrouwen die een statement willen maken met hun geur en die niet bang zijn om op te vallen.

Waar kun je “Girls Can Say anything” kopen?

“Girls Can Say Anything” is verkrijgbaar bij de officiële Zadig & Voltaire-winkels en de Zadig & Voltaire-website. Het parfum is ook verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en warenhuizen.

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything

 

Is Zadig en Voltaire een Nederlands merk?

Nee, Zadig & Voltaire is geen Nederlands merk, het is een Frans mode- en lifestylemerk dat in 1997 werd opgericht door Thierry Gillier. Het merk staat bekend om zijn rock-‘n-roll esthetiek en edgy ontwerpen en heeft wereldwijd bekendheid verworven.

Naast kleding en accessoires heeft het merk ook een aantal geuren uitgebracht, waaronder “Girls Can Say Anything”. Hoewel het merk oorspronkelijk uit Frankrijk komt, heeft het wereldwijd een grote aanhang en is het populair onder modebewuste consumenten over de hele wereld, ook in Nederland.

Waar staat Zadig en Voltaire voor?

Zadig & Voltaire is een Frans mode- en lifestylemerk dat bekend staat om zijn edgy en rock-‘n-roll esthetiek. Het merk is vernoemd naar de roman “Zadig ou la Destinée” van Voltaire, die staat voor vrijheid, individualiteit en rebellie.

Het merk heeft deze waarden omarmd en heeft zichzelf gepositioneerd als een merk voor degenen die zich willen onderscheiden van de massa en hun eigen pad willen volgen.

Disable checkingPremium suggestions

Geef een reactie

Populair Categorien