Dit zijn de 8 lekkerste Marc Jacobs Geuren!

Het lijkt erop alsof  de  Marc Jacobs  bijna ieder jaar een nieuwe geur op de markt brengt en dat klopt.  Na het grote succes van Marc Jacobs Daisy lanceerde hij bijna ieder jaar een nieuwe geur ieder in een prachtig mooi flesje! Hier zijn onze favoriete Marc Jacob parfums voor dames.

1- Marc Jacobs Daisy Eau de toilette

Marc Jacobs Daisy Eau de toilette

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette is een populair damesparfum die voor het eerst werd gelanceerd in 2007 en is een sprankelende bloeme houtachtige geur. Het is een licht en frisse geur met onder andere geurnoten van wilde aardbeien, vioolblaadjes en jasmijnblaadjes. Het wordt beschouwd als een bloemig, fruitig eau de toilette en wordt meestal overdag gebruikt.

Marc Jacobs Daisy zit in een mooie flesje met madelief  bloem op de top. Marc Jacob Daisy Eau de Toilette  is te krijgen in  50ml  en 100ml flessen.

2- Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

In 2011 kwam de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs, met nog een geur namelijk Daisy Eau So Fresh. een frisse, bloemige geur met tonen van viool, aardbei, framboos, jasmijn, wilde roos, muskus en wit hout. De geur staat bekend om haar heldere en speelse aroma.

Het flesje van Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh is ontworpen met een speelse en vrolijke uitstraling met bloemblaadjes, om de bloemige en frisse geur van het parfum extra te benadrukken.

 3- Marc Jacobs Dot Eau de Parfum

Marc Jacobs Dot Eau de Parfum

Marc Jacobs lanceerde een nieuwe geur Maart 2012  met de naam  Marc Jacobs Dot . Ook deze  nieuwe geur komt in een  bloemblaadjes versierd flacons van de Jacobs collectie . Stippen verfraaien rode bloemblaadjes en een bal op de dop , die eruit ziet als lieveheersbeestje in het hart van een bloem . Deze geur is vergrijkgbaar in 30 , 50 en 100 ml  flesjes.

4- Marc Jacobs Honey Eau de Parfum

Marc Jacobs Honey Eau de Parfum

Honey van Marc Jacobs is een zoete en zonnige geur met noten van honing, abrikozensap, oranjebloesem, gouden vanille en zachte houtachtige noten. Honey werd gelanceerd in 2013. Deze heerlijke geur is gemaakt door Annie Buzantian en Ann Gottlieb. De topnoten zijn peer, mandarijn en punch, midden noten zijn kamperfoelie, oranjebloesem en perzik met basisnoten, honing, vanille en houtachtige noten ruikt deze geur heerlijk.

5- Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette

Marc Jacobs lanceert Daisy Dream in de zomer van 2014 als een nieuwe variant van de oorspronkelijke Daisy geur uit 2007, Daisy Dream is een meer verfijnde en etherische versie van het origineel. Deze bloemige en fruitige geur, net als het origineel, wordt gecreëerd door parfumeur Alberto Morillas, in samenwerking met Ann Gottlieb en ontwerper Marc Jacobs zelf. De fles ontwerp wijkt niet af van het origineel, ook versierd met madeliefjes motieven. De geur is verkrijgbaar in 30, 50 en 100 ml.

6- Marc Jacobs Perfect Intense Eau de Parfum

Marc Jacobs Perfect Intense Eau de Parfum is een houtachtig en bloemig parfum. Het heeft noten van roos, iris en patchouli, waaronder tonkabonen en ambroxan. Deze noten creëren een intens, rijk en warm aroma dat perfect is voor avondgebruik. Het parfum is zwaarder en meer intens dan een eau de toilette en heeft een verleidelijke en sensuele uitstraling.

7- Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum

Deze nieuwe heerlijke damesgeur van Marc Jacobs heeft een opening van bergamot, gardenia en aquatische noten. Het hart wordt geaccentueerd door noten van jasmijn, viooltje, kamperfoelie en witte peper. De natuurlijke geur gaat soepel over in een verkwikkende basis van Blonde Woods en Musk en leent niets van de klasse van een mooie dame.

De Perfect Marc Jacobs fles is een leuke mix van elegantie en moderniteit. De verzwaarde glazen voet is geïnspireerd op de gratie en stijl van een klassiek parfum. Aan de bovenkant wordt de dop bekroond met een eclectische en veelkleurige verzameling niet-overeenkomende bedels. Elke bedel is door Marc zelf geselecteerd en brengt een vleugje van zijn stijl in het ontwerp.

8- Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette

Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette is een bloemig en fruitig parfum. Het heeft noten van kers, framboos en witte bloemen, waaronder jasmijn en tuinieren. Deze noten creëren een romantisch en verleidelijk aroma dat perfect is voor overdag. Het is een fris en licht parfum dat een zachte, vrouwelijke touch aan de huid toevoegt.

Over het algemeen wordt Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette beschreven als een charmant en verfijnd aroma dat perfect is voor de zomer.

Deze geur verschilt van de andere Marc Jacobs geuren door zijn specifieke samenstelling van bloemige en fruitige noten. Ter vergelijking met andere Marc Jacobs geuren, zoals Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette, hebben deze een meer bloemige en grasachtige geur.

 

Geef een reactie

Populair Categorien