Fame van Lady Gaga

maart 2, 2017 by parfum with 0 comments

Meest populaire parfum van celebrities


Wie wil er niet ruiken zoals hun favoriete celebrity? Met de parfums van beroemdheden is dat mogelijk!  Als je meer wil weten over de Meest populaire geuren beschikbaar is hieronder een lijst van de best verkochte parfums van 2012. Wil je er niet alleen over  lezen,  maar ook de geur van je favoriete celeberty bestellen kan je hier terecht voor de goedkoopste prijs?

Fame van Lady Gaga

Aanvankelijk werd Lady Gaga’s parfum naar verluidt geïnspireerd door de geur van bloed en sperma. De controversiële zangeres zei later dat  Fame zou ruiken als een “dure hoer”. Maar de waarheid is dat Fame  Lady Gaga’s , eerste parfum een combinatie is  van  Tiger Orchid noten, abrikoos, wierook, Atropa belladonna en saffraan. Zeker de moeite om deze geur te bestellen!

Pink Friday van Nicki Minaj

Pink Friday van  Nicki Minaj

Er is geen twijfel aan de Pink Friday fles  ziet er net uit als de rapper Nicki Minaj. De geur is duidelijk een combinatie van muskus en bloemige aroma’s met geuren van lotus, Italiaanse mandarijn, boysenberry (een mix tussen de Europese frambozen, bramen en Loganberry), vanille en sterfruit. Het resultaat is ronduit bedwelmend.

Rebelle van Rihanna

Rebelle vanRihanna

Rihanna lanceerde Rebelle  eerder dit jaar haar tweede parfum. In tegenstelling tot de muskusachtige Reb’l Fleur is Rebelle een bloemige / fruitige geur met aardbei, pruim en gember hoge noten, heliotroop, cacao en vanille orchidee hart notities en amber, patchoeli, muskus en koffie basnoten. De mix is ​​absoluut heerlijk.

Fantasy Twist van Britney Spears

Fantasy Twist van Britney Spears

Inderdaad een Twist, Fantasy Twist is een combinatie van fantasie en Midnight Fantasy, twee van de meest populaire parfums Britney Spears. De twist is dat de fles in tweeen is gesplitst, de roze kant bevat Fantasy en de blauwe kant Midnight Fantasy. Fantasy ruikt fruitig en chocolaty, terwijl Midnight Fantasy wekt bloemen en muskus geuren.

Pulse van Beyonce
Pulse van Beyonce

Beyonce heeft nu haar derde parfum die Pulse heet. Deze geur is een combinatie van noten van middernacht bloeiende jasmijn, Madagascar vanille, pioen, bluebird orchidee en perenbloesem. Het resultaat is een verkwikkende bloemen / citrus geur.

justin-bieber-perfume-someday

Someday van Justin Bieber

Een andere nieuwkomer tussen de parfums van celeberyties is  sensatie Justin Bieber, met de nieuwe geur Someday. Een parfum met topnoten van wilde bessen, peren en mandarijn, midden noten van waterlelie, kokos orchidee, en jasmijn, en de bas noten van sandelhout, zachte muskus en vanille . De fles komt ook  met een verwijderbare kristal hart charme.

Violet Eyes van Elizabeth Taylor

Violet Eyes van Elizabeth Taylor

Deze dagen kan iedereen violet-gekleurde ogen hebben, dankzij een groot assortiment van lenzen. Maar Liz Taylor heeft het echt!  Net als Violet Eyes, haar laatste parfum voordat ze overleed. Violet Eyes is een bloemige geur met een topnoot van frisse witte perzik, hartnoten van paars roos en jasmijn, en bastonen van Virginia ceder, amber en pioen.

Meow van Katy Perry

Meow van Katy Perry

Het is vrij duidelijk dat de zangeres Katy Perry van katten houdt. Haar eerste geur  Purr  werd beïnvloed door haar liefde voor katten. Haar laatste parfum is Miauw  en net als haar vo rige parfum is dit ook een kat-vormige fles.  In tegenstelling tot  Purr die naar bloemen ruikt is Miauw een  zoete geur  met topnoten van peer, jasmijn, gardenia en peer; hartnoten van kamperfoelie, oranjebloesem en lelietje-van-dalen, noten van vanille, sandelhout, amber en muskus.
Glowing van Jennifer Lopez

Glowing van Jennifer Lopez

J-Lo doet het weer,  na haar bestseller Glow parfum kwam de Latijnse superster met haar nieuwe geur  Glowing. wat letterlijk oplicht gedurende 15 seconden na het indrukken van de verstuiver. Glowing heeft een frisse, schone geur, dankzij topnoten van bergamot, cipres en mandarijn; midden noten van cassia bloem, lelie van de vallei en oranjebloesem, en basnoten van vetiver, patchouli, sandelhout, muskus, amber en vanille sultan.

Laat Commentaar