Tips bij het kiezen van Parfum

He kiezen van parfum is niet altijd even simpel helemaal omdat er  zoveel keuze is. Hier geven we u handige tips bij het uitzoeken van de juiste geur. Wilt u iemand verassen en een parfum kado doen , maar u heeft geen idee waar die persoon van houdt dan kunt u beter een parfumbon kado geven zodat men vervolgenss zelf een eau de toilette kan uitkiezen.

Tip 1:

Parfum is nooit precies dezelfde geur bij verschillende mensen. Kies nooit een parfum alleen maar omdat je deze geur bij iemand anders lekker vindt. Parfum zal anders ruiken met iedere lichaamsgeur

Tip 2:

De geur is een combinatie van de geur van de parfum en uw lichaam . Probeer niet te bepalen of je de geur lekker vind door alleen de vanuit de fles te ruiken of op een stuk papier te spraien. Spuit de parfum op je pols en laat de geur te ontwikkelen, en meng het met je skins unieke eigenschappen, voor het testen. De ontwikkeling van de geur duurt maximaal 10 minuten na het opspuiten van de tester

Tip 3:

Het beperken van parfum testers of monsterjes tot 3 of 4 parfums op een moment zal verwarring van uw reukvermogen vermijden. Een korte pauze tussen het ruiken van testers kan helpen uw reukvermogen te vernieuwen.

Tip 4:

Bij de bemonstering te overwegen het ontwikkelen van een parfum kledingkast. Een parfum kledingkast is als een kleding kast, met parfums voor de verschillende seizoenen, gelegenheden en stemmingen. Een parfum voor elke, casual, ‘s avonds en romantische slijtage zal het grootste deel eisen.

Tip 5:

Het zijn de parfum oliën die de parfums hun geur geven. Controleer de categorie van het parfum bij de keuze van je parfum. Hoe hoger de concentratie van etherische olie hoe langer de parfum geur zal blijven.

Parfum categorie typische geur oliegehalte

After Shave 0,5% – 2,0%
Eau de Cologne 3,0% – 5,0%
Eau de Toilette 5,0% – 8,0%
Eau de Parfum 8,0% – 15,0%
Parfum 15,0% – 30,0%

Populair Categorien