Welke mannengeur vinden vrouwen het lekkerst?

Laten we eerlijk zijn, de geur die jij dagelijks opspuit zegt toch veel over jezelf, vooral vrouwen trekken zich aan tot een bepaalde geur. Wist je dat een vrouw in feite haar partner kan ruiken en die op deze wijze onbewust kiest! Geloof het of niet, maar een geur heeft veel te maken met de aantrekkingskracht van een vrouw naar een man.
Het is waar: als je goed ruikt, ben je gelijk welkom bij andere.
Givaudan een Zwitsers bedrijf dat geurstoffen ontwikkelt voor vele grote merken adviseert “Ga op zoek naar rijke geuren met donker hout, verwarmende kruiden en amber notities in de geur. Want naar het ultieme luchtje dat mannen echt onweerstaanbaar maakt is iedereen naar op zoek.

Je hebt jezelf ook vast wel eens laten verleiden door een heerlijke sexy en verleidelijke mannengeur, de kans is groot!

We weten heel goed dat een lekker luchtje wonderen kan doen, dus hebben we besloten om de top 6 geuren die mannen gewoon onweerstaanbaar maken op een rijtje te zetten. Beschouw deze geuren als vouw-magneten!

1. Eternity Aqua van Calvin Klein

Eternity is een sexy en subtiele frisse geur en is niet overweldigend, noch opdringerig. Wat we heerlijk vinden van deze mannelijke geur is zijn uithoudingsvermogen – andere mannelijke geuren verliezen hun geur vrij snel direct na het aanbrengen, maar Eternity kan zeker rond blijven hangen voor een langere periode. De “groen, frisse jasmijn, salie, basilicum, en palissander” geuren zal zeker een verschil maken en het is niet te “citrus” net als andere aftershaves ofwel – in feite, het ruikt heel stijlvol en zuiver met een hint van de “erotische”. Het is zonder twijfel meer sex-geur georiënteerd dan een aantal andere grote merknamen die er zijn! Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van deze mannelijke geur vergelijk dan hier de prijs van Eternity Aqua van Calvin Klein

2. Dior Homme Door Christian Dior

Dior homme van Dior is een houtachtige bloemen muskus geur voor mannen en zijn gebouwd rond lavendel, salie en bergamot. Het begint met een zeer sterke iris geur bij de eerste spuiten, maar als de geur een tijdje op zit verandert de iris geur langzaam en wordt het vervangen door een rijke lavendelgeur gemengd met cacao. Het resultaat is een zeer sexy en ongewone geur die zeker is om vrouwen hoofden te draaien! Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van deze mannelijke geur.

3. De One by Dolce Gabbana

The One for Men is een charismatische en verleidelijke geur die is bedoeld voor elegante en verfijnde mensen die een persoonlijk verzorging vanzelfsprekend vinden. het heeft een sterke citrus hout geur met een vleugje tabaksblad, wat heel warm en uitnodigend is. Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van deze mannelijke geur vergelijk dan hier de prijs van The One

4. Jean Paul Gaultier Le Male

Jean Paul Gaultier Le Male is een mannelijke geur die puur is gemaakt voor de “bad guy” in jou. Het heeft een bitterzoete grapefruit aroma gepaard met een vleugje roze peper, warme vanille en een taaie amber muskus. Dit is een cologne voor de sexy male die weet wat wate te doen om te krijgen wat hij wil. Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van deze mannelijke geur.

5. Calvin Klein Escape

Escape is een sexy mannelijke geur die bergamot, jeneverbes, rozemarijn geaccentueerd met salie, mandarijn en sandelhout bevat. Escape sexy geur van tropisch fruit en aquatische toon kan zeker maken van een vrouw zintuigen wilde gaan! Het is een zeer verfrissende geur vooral omdat deze mannelijke geur een mix van mandarijn, appel, pruim, perzik heeft, waardoor het heel onweerstaanbaar voor vrouwen maakt.Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van deze mannelijke geur vergelijk dan hier de prijs van Calvin Klein Escape

6. Tom Ford Noir

Deze geur is de perfecte geur voor de stijlvolle, woeste en mysterieuze man. Deze geur is sexy, pittige en warme bravoure wordt gewaarborgd aan wilde vrouwen! Het is een zeer mannelijke geur die is gemaakt voor een zeer mannelijke man.

Geef een reactie

Populair Categorien